BuitenOverleg

363 likes

BuitenOverleg laat zien dat vergaderen niet saai hoeft te zijn maar juist plezierig. De klant kan bij BuitenOverleg bepalen waar hij met zijn team in de natuur gaat vergaderen. De natuur geeft inspiratie en de buitenlucht houdt mensen alert.

Naast een vaste locatie in Wijchen beschikt BuitenOverleg over een mobiel kantoor waarmee de klant kan bepalen waar hij met zijn team in de natuur gaat vergaderen. Dat kan in het bos zijn of op de heide of aan het water. BuitenOverleg heeft alle voorzieningen om een pop-up vergadering te organiseren. Denk aan stoelen, tafels, tenten, verwarming. Ook de catering wordt verzorgd.

De natuur geeft inspiratie en de buitenlucht houdt mensen alert. De ideale omstandigheden om creatieve brainstormsessies te houden of samen een bedrijfsstrategie te ontwikkelen. Met die boodschap wordt het bedrijfsleven benaderd. Onze klanten zijn o.a. managementteams, vennoten van bedrijven, ondernemingsraden, Raden van Commissarissen en projectgroepen.

BuitenOverleg laat zien dat vergaderen niet saai hoeft te zijn maar juist plezierig. Ook hangmatten, zitzakken en een varend terras worden ingezet om mensen in een andere setting met elkaar het gesprek te laten voeren. Zo is teambuilding een belangrijke spin-off.

Pieter van der Have van BuitenOverleg kan op verzoek zorgdragen voor de gespreksleiding.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je dit project steunen? Dan kan via een like bovenaan deze pagina. Daarvoor hoef je geen Facebook account te hebben. De 3 inzendingen met de meeste likes zijn automatisch genomineerd voor de Natuurprijs 2016. Liken kan tot en met maandag 10 oktober 12:00 uur.