Natuur voor Visuele gehandicapten bereikbaar

1603 likes

Wij hebben een bezoekboerderij waar we jaarlijks vele duizenden bezoekers ontvangen. We doen al meer dan 25 jaar aan natuurontwikkeling en willen dit graag aan onze bezoekers laten zien. Dit gebeurt op verschillende manieren en is geschikt voor jong en oud. Nu krijgen wij ook gehandicapten bezoekers en daar lopen wij tegen onze grenzen aan.

Daarom zouden wij graag middelen willen aanschaffen voor vooral visuele gehandicapte bezoekers om voor hen de beleving groter te maken. Dit door middel van o.a. bordjes in braille aan te schaffen, meer voelspullen, speurtochtboekjes in braille en een evt. cursus in braille lezen volgen. Zo kun je met een stethoscoop de sapstromen van de boom horen. Dit is gelijk voor alle bezoekers leuk om mee te maken.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je dit project steunen? Dan kan via een like bovenaan deze pagina. Daarvoor hoef je geen Facebook account te hebben. De 3 inzendingen met de meeste likes zijn automatisch genomineerd voor de Natuurprijs 2016. Liken kan tot en met maandag 10 oktober 12:00 uur.