Terragon

211 likes

Terragon ontwikkelt samen met de TU Delft, VU, HKU en de HVA te Amsterdam een serious game voor de tuinen van west te Amsterdam. Het is een doorgeef verhaal. Kleine groepjes kinderen max 7 beleven een avontuur in de tuinen van west. Lokale ondernemers werken hier aan mee. De kinderen presenteren hun bevindingen aan de klas en de klas werkt dit uit. Co-creatie is hier key. Als het gedeelte van het verhaal klaar is geeft de klas dit door aan de volgende school en gaat het verhaal verder.

Elke maand is er een klein evenment bij 1 van de ondernemers of bij terragon waarbij de diverse scholen hun werk presenteren aan de ouders. Zo zijn ouders ook betrokken bij wat hun kinderen hebben geleerd en zien gelijk de pracht van de Tuinen van West.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je dit project steunen? Dan kan via een like bovenaan deze pagina. Daarvoor hoef je geen Facebook account te hebben. De 3 inzendingen met de meeste likes zijn automatisch genomineerd voor de Natuurprijs 2016. Liken kan tot en met maandag 10 oktober 12:00 uur.