The Nature Game

602 likes

The Nature Game is een interactieve iPadgame in de natuur voor kinderen vanaf 8 jaar en gezinnen. Wat is het? Het is een sprookje, het is een vette game, en een les natuureducatie, maar dan wel een hele leuke! Kinderen ontdekken al gamend, klimmend en klauterend de unieke verhalen van een natuurgebied in al zijn vormen. Met dit spel kun je dingen ontdekken die je normaal nooit kunt zien. Je navigeert over een digitale schatkaart door het bos en de kompas wijst jou de weg door het gebied. Met De Spectator ontdek je dat wat voor een gewone wandelaar verborgen blijft en leer je op een hele leuke manier, door filmpjes, raadsel, en interactieve spellen. Deze onvergetelijke beleving maakt van de natuur een interactieve ontdekkingsreis. Het verhaal is uniek en alleen op deze plek te beleven.

The Nature Game is een overkoepelende game, waarbinnen elk landschap zijn eigen unieke verhaal en game krijgt. The Nature Game biedt een nieuw communicatiemiddel & verdienmodel voor natuur. De eerste game is tot stand gekomen dmv. een Innovatie subsidie van de Provincie Gelderland en draait nu in het Nationale Park De Hoge Veluwe; Het Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum. Graag zouden wij deze game voor nog meer natuurorganisaties of Nationale Parken toegankelijk maken, zodat zoveel mogelijk kinderen plezier beleven aan de schoonheid en prachtige verhalen van diverse landschappen. Eenmaal The Nature Game gespeeld, kijken ze nooit meer hetzelfde naar dat mooie gebied!

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je dit project steunen? Dan kan via een like bovenaan deze pagina. Daarvoor hoef je geen Facebook account te hebben. De 3 inzendingen met de meeste likes zijn automatisch genomineerd voor de Natuurprijs 2016. Liken kan tot en met maandag 10 oktober 12:00 uur.