Seats4silence: werken en ontmoeten in de natuur

454 likes

Ben je ook een fan van de stilte en de rust van de natuur? Vind je het ook belangrijk dat het gebied buiten de stad zich economisch kan blijven bedruipen, zonder dat het landschap vol groeit met megastallen of kilometers kassen?

Seats4silence verbindt en promoot kleinschalige ondernemers in het buitengebied, die faciliteiten bieden voor ontmoeten en vergaderen. De ondernemers zorgen ook dat het landschap mooi blijft. Het groen is immers hun visitekaartje, dat zorgt dat mensen zich thuis voelen en ontspannen kunnen werken.

Via Seats4silence zijn deze buitenlocaties gemakkelijk vindbaar!
Seats4silence heeft een website samen met Seats2meet.com voor iedereen die een inspirerende plek zoekt in de natuur om te werken of te vergaderen. Ook organiseert Seats4silence netwerkbijeenkomsten waar de buitenondernemers ideeën uitwisselen.
Samen met groene locaties en gebruikers heeft S4S een goede basis.

Het netwerk moet wel groeien om goed te kunnen functioneren. Daarom wil S4S graag meer partners en bedrijven binden, zodat nog veel meer mensen van de natuur kunnen profiteren – ook onder werktijd.En stimuleren we een nieuwe economie die bijdraagt aan natuurbehoud in heel Nederland.

Help je mee? Met jouw stem versterken we het aanbod én de promotie van stille werkplekken in de natuur.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je dit project steunen? Dan kan via een like bovenaan deze pagina. Daarvoor hoef je geen Facebook account te hebben. De 3 inzendingen met de meeste likes zijn automatisch genomineerd voor de Natuurprijs 2016. Liken kan tot en met maandag 10 oktober 12:00 uur.